ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 29/04/2014
Βαθμός δυσκολίας:
Aπό τον Chef Παναγιώτη Γιακαλή
Ημέρα προβολής 29/04/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
ΥΛΙΚΑ
- 200 γρ. τσιπούρα
- 100 ml εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό
- 1 πιπεριά πράσινη
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 1 πιπεριά κίτρινη
- 30 ml Βαλσαμικό Ξίδι Κalamata Papadimitriou
- 15 ml Λευκή Κρέμα Βαλσαμικού με Πορτοκάλι & Λεμόνι Kalamata Papadimitriou
- Αλάτι -πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τις πιπεριές σε μπαστουνάκια και τις σωτάρουμε σε ελαιόλαδο, μέχρι να μαλακώσουν.
Σβήνουμε με βαλσαμικό ξίδι.
Αλατίζουμε το ψάρι και το σωτάρουμε από όλες τις πλευρές, σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο.
Ανακατεύουμε την κρέμα βαλσαμικού πορτοκάλι και λεμόνι με το ελαιόλαδο. Σερβίρουμε την τσιπούρα με τις πιπεριές και περιχύνουμε με τη βινεγκρέτ κρέμας βαλσαμικού.