Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Αν μη τι άλλο η εταιρία Προσέγγιση/Prosenghisi είναι μια εταιρία παραγωγής που ξέρει από φαγητό!

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1989 και μετά από είκοσι χρόνια έντονης δραστηριότητας και παραγωγής κυρίως στον χώρο του οικολογικού και πολιτιστικού ντοκιμαντέρ για την κρατική τηλεόραση, κατέβηκε στην Αθήνα το 2008 για να συνεχίσει εντονότερα τις παραγωγές και σε ιδιωτικά κανάλια.

Η ομάδα της Προσέγγιση/Prosenghisi εξειδικεύτηκε νωρίς στο ταξίδι και την γαστρονομία, αφού έκανε μια από τις πρώτες ταξιδιωτικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, το “Exodus” με τον Κωστή Ζαφειράκη (ΕΤ3). Επειδή όμως δε χόρτασε ταξίδι, συνέχισε κάνοντας ένα close up στην μαγειρική με την επιτυχημένη εκπομπή «Η κουζίνα της μαμάς» με τον Ευτύχη Μπλέτσα (ΕΤ3 & ALPHA), η οποία προβλήθηκε για 4 χρόνια (2004-2008) και μέχρι σήμερα ‘αντέχει’ στις επαναλήψεις!

Το extreme close up στις κατσαρόλες και η εμβάθυνση σ’ αυτό που λέγεται συνταγή και καθημερινή μαγειρική έγινε με την καθημερινή εκπομπή «Chef στον αέρα» με την Ελένη Ψυχούλη (ΣΚΑΙ). Το ‘Chef’ αισίως μετράει φέτος την 6η χρονιά προβολής του, καταγράφοντας 660 επεισόδια και περί τις 2.000 συνταγές!

Επειδή όμως το ταξίδι μας έλειψε πήραμε αγκαζέ την δημοφιλή μαγείρισσα Ντίνα Νικολάου και μαζί της ταξιδεύουμε για «Ένα τραπέζι Ελλάδα» (ΣΚΑΙ) δοκιμάζοντας συνταγές από όλη την Ελλάδα!

Η Προσέγγιση/Prosenghisi διαθέτει πλήρη εξοπλισμό για τηλεοπτικά και κινηματογραφικά γυρίσματα, έχει in-house μονάδα post production και μεγάλη όρεξη για συνεργασίες και νέα project!

Περισσότερα: www.prostv.com