Σπούδασα γαλλικά και πιάνο, εργάστηκα δέκα χρόνια στο Παρίσι και άλλα τόσα στην Ελλάδα στη σύγχρονη τέχνη. Τίποτα δεν προμήνυε ότι αργότερα θα περνούσα από το χώρο της μετάφρασης, τη δημιουργία του ‘Βee’, που άνοιξε μια νέα εποχή στη διασκέδαση του Ψυρρή, για να καταλήξω δημοσιογράφος της καλής ζωής, με μια μικρή προτίμηση σε ο,τιδήποτε νόστιμο. Κι όμως, στέριωσα σε όλες τις κουζίνες, περνώντας από όλα σχεδόν τα έντυπα του ελληνικού lifestyle. Το 2010 ήρθε στη ζωή μου η τηλεόραση και το Chef στον αέρα, ήρθε ένα www.pirouni.gr , ένα βιβλίο, ήρθε και μια σειρά με νέας γενιάς εργόχειρα, τα ‘Idi prikos’.
Από τότε, “κεντάω” καθημερινά συνταγές και βιώνω την αγάπη των μικρών πραγμάτων. Την κάθε μέρα που ξημερώνει και είσαι εκεί να την δεις, έναν καφέ με τους φίλους, ένα τσίπουρο, ένα τραπέζι στρωμένο από το τίποτα, τις ουσιαστικές κουβέντες που βγαίνουν από την ψυχή.