ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 30/05/2011
Βαθμός δυσκολίας:
Από την Ελένη Ψυχούλη
Ημερομηνία προβολής 30/05/11 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video της εκπομπής
ΥΛΙΚΑ
• 5 φέτες από μπαγιάτικο ψωμί
• 5 αβγά< ;/li>
• Ελαιόλαδο Άλτις
• Πάπρικα
• Αλάτι & πιπέρι
• 5-6 φύλλα μαϊντανού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τηγανιζουμε τις φέτες ψωμί. Τις γυρνάμε και από τος 2 πλευρές να πάρουν χρώμα. Σπάμε τα αβγά και ρίχνουμε ένα πάνω από κάθε φέτα. Αλατοπιπερώνουμε. Χαμηλώνουμε πολύ την φωτιά, σκεπάζουμε με ένα καπάκι και αφήνουμε να σιγοψηθεί το αβγό, να μελώσει ο κρόκος και να δώσει όλη την γλύκα του στο ψωμάκι. Όταν είναι έτοιμο, το κατεβάζουμε από την φωτιά και πασπαλίζουμε με πάπρικα και ψιλοκομμένο μαιντανό. Το σερβίρουμε κατευθείαν από το τηγάνι.