ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 03/12/2010
Βαθμός δυσκολίας:
Από την Ελένη Ψυχούλη
Ημερομηνία Προβολής: 03/12/2010 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video
ΥΛΙΚΑ
Για κάθε πίτα:
- 1/2 κουτί σαρδέλες σε λάδι
- 1 πίτα για σουβλάκι
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας Pummaro
- 5-6 ελιές θρούμπες χωρίς κουκούτσι
- Θυμάρι
- Πάπρικα
- Ελαιόλαδο Άλτις
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλείφουμε τα πιτάκια μας με τον πελτέ ντομάτας. Τοποθετούμε από πάνω τις σαρδέλες ολόκληρες ή σε κομματάκια και τις ελιές. Πασπαλίζουμε με την πάπρικα, το θυμάρι και ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο. Τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C για 5-8 λεπτά. Τρώγονται σκέτες σαν μεζές ή σαν συνοδευτικό σε όσπρια όπως οι φακές.