ΣΥΝΤΑΓΕΣ

SUMMER CHOCO

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 23/06/2014

Βαθμός δυσκολίας:

Από τον Bartender Παναγιώτη Φράγκο

Ημέρα προβολής 23/06/2014

ΥΛΙΚΑ
Για 3 άτομα

  • 3 κ.σ. παγωτό στρατσιατέλα Cart D’ οr
  • 150 ml ρούμι
  • 2 κ.γ. μαρμελάδα δαμάσκηνου
  • 25 ml χυμό λεμόνι
  • 2 φύλλα δυόσμου

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε στο μούλτι το παγωτό, τη μαρμελάδα, το χυμό λεμόνι και το ρούμι.
Προσθέτουμε πάγο και ξαναχτυπάμε.
Σερβίρουμε το κοκτέιλ σε ποτήρι μαρτίνι και γαρνίρουμε με φύλλα δυόσμου.