ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 14/02/2014
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον Cocktailian Bartender Γιάννη Κοροβέση
Hμέρα προβολής 14/2/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
ΥΛΙΚΑ
- 40 ml λευκή τεκίλα
- 20 ml παλαιομένη τεκίλα
- 20 ml χυμό παντζάρι
- 10 ml amaro averna
- 15 ml σιρόπι πικραμύγδαλο ή σουμάδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στύβουμε τα βρασμένα παντζάρια στον αποχυμωτή. Βάζουμε στο σέικερ το χυμό παντζάρι, την τεκίλα, το amaro averna, το σιρόπι πικραμύγδαλο και χτυπάμε. Προσθέτουμε πάγο και σερβίρουμε.