ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΚΟΚΤΕΙΛ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙ «BEET ME DADDY»

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 14/02/2014

Βαθμός δυσκολίας:

Από τον Cocktailian Bartender Γιάννη Κοροβέση

Hμέρα προβολής 14/2/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.

ΥΛΙΚΑ

  • 40 ml λευκή τεκίλα
  • 20 ml παλαιομένη τεκίλα
  • 20 ml χυμό παντζάρι
  • 10 ml amaro averna
  • 15 ml σιρόπι πικραμύγδαλο ή σουμάδα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στύβουμε τα βρασμένα παντζάρια στον αποχυμωτή. Βάζουμε στο σέικερ το χυμό παντζάρι, την τεκίλα, το amaro averna, το σιρόπι πικραμύγδαλο και χτυπάμε. Προσθέτουμε πάγο και σερβίρουμε.