ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 15/05/2014
Βαθμός δυσκολίας:
Από την Bartender Βικτώρια Knysh
Ημέρα προβολής 15/05/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
ΥΛΙΚΑ
- 50 ml pisco
- 7-8 φύλλα μέντας
- 25 ml σιρόπι ζάχαρης
- Χυμό από ½ λάιμ
- 10 ml σόδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβουμε πάγο στο μούλτι.
Κόβουμε σε κομμάτια το λάιμ ολόκληρο με τη φλούδα και το βάζουμε στο ποτήρι.
Το λιώνουμε πιέζοντάς το.
Προσθέτουμε τα φύλλα μέντας, το pisco, το σιρόπι ζάχαρης, τον πάγο και ανακατεύουμε.
Βάζουμε κι άλλο πάγο και τη σόδα.
Γαρνίρουμε με φύλλα μέντας.