ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΣ ΠΑΤΑΤΟΥΛΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 02/12/2013

Βαθμός δυσκολίας:

Από την Ελένη Ψυχούλη

Ημέρα προβολής 2/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
ΥΛΙΚΑ
Για 6 άτομα

  • 1 κιλό πατάτες baby
  • 4 σκελ. σκόρδο με φλούδα
  • 3 δοσομετρητές Actifry ή ½ φλ. Ελαιόλαδο Άλτις
  • 20 ντοματίνια
  • 20 γαρίδες ωμές καθαρισμένες
  • Μαϊντανό
  • Αλάτι – πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένουμε τις πατατούλες πολύ καλά γιατί θα τις χρησιμοποιήσουμε με τη φλούδα. Τις στεγνώνουμε και τις κόβουμε στη μέση. Κόβουμε μόνο τα μεγαλύτερα ντοματίνια στη μέση. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο μέσα στο ActiFry, βάζουμε τις πατάτες, τα ντοματίνια και το σκόρδο και αλατοπιπερώνουμε. Μαγειρεύουμε για 25 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τις γαρίδες, φρέσκια μαντζουράνα και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 5-10 λεπτά, ανάλογα το μέγεθος της γαρίδας. Σερβίρουμε διακοσμώντας το πιάτο με επιπλέον μαντζουράνα.