ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 03/12/2010
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον Chef Θάνο Βλαχόπουλο
Ημερομηνία Προβολής: 03/12/2010 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video
ΥΛΙΚΑ
- ½ κιλό φέτα
- 1100 γρ. γιαούρτι
- 100 ml γάλα
- 1 κ.γ. αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Θρυμματίζουμε την φέτα με το χέρι και την ανακατεύουμε σε μπολ με το γιαούρτι και το γάλα. Αλατίζουμε και κρατάμε το μείγμα στο ψυγείο για 3-4 μέρες. Θυμόμαστε να το ανακατεύουμε 2-3 φορές τη μέρα, για να γίνει η ζύμωση του τυριού. Μετά από 3-4 μέρες είναι έτοιμο για κατανάλωση. Διατηρείται στο ψυγείο.