ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΠΙΤΙΚΟ ΓΑΛΟΤΥΡΙ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 03/12/2010

Βαθμός δυσκολίας:

Από τον Chef Θάνο Βλαχόπουλο


Ημερομηνία Προβολής: 03/12/2010 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video

ΥΛΙΚΑ

  • ½ κιλό φέτα
  • 1100 γρ. γιαούρτι
  • 100 ml γάλα
  • 1 κ.γ. αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Θρυμματίζουμε την φέτα με το χέρι και την ανακατεύουμε σε μπολ με το γιαούρτι και το γάλα. Αλατίζουμε και κρατάμε το μείγμα στο ψυγείο για 3-4 μέρες. Θυμόμαστε να το ανακατεύουμε 2-3 φορές τη μέρα, για να γίνει η ζύμωση του τυριού. Μετά από 3-4 μέρες είναι έτοιμο για κατανάλωση. Διατηρείται στο ψυγείο.