ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΣΑΛΑΤΑ COLΕSLAW ΜΕ ΚΙΝΟΑ, ΜΗΛΟ & ΠΡΟΣΟΥΤΟ

Από τον Nomad Chef Ανδρέα Λαγό

ΣΑΛΑΤΑ COLΕSLAW ΜΕ ΚΙΝΟΑ, ΜΗΛΟ & ΠΡΟΣΟΥΤΟ - ΣΕΦ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 25/04/2016

Δείτε το βίντεο στο skai player

Βαθμός δυσκολίας:

ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ:
4 ΦΛ. ΛΑΧΑΝΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ
1ΦΛ. ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΑΧΑΝΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ
1 ΜΕΓΑΛΟ ΞΙΝΟΜΗΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ & ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ
1 ΚΑΡΟΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
150 ΓΡ. ΚΙΝΟΑ ΒΡΑΣΜΕΝΗ
100 ΓΡ. BABY ΣΠΑΝΑΚΙ
30 ΓΡ. ΗΛΙΟΣΠΟΡΟΥΣ Ή KOΛΟΚΥΘΟΣΠΟΡΟΥΣ
30 ΓΡ. ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΞΑΝΘΕΣ
8 ΦΕΤΕΣ ΠΡOΣΟΥΤΟ ΜΕ ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ IFANTIS (ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ)

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ:
2 Κ.Σ. ΤΑΧΙΝΙ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1 ΛΕΜΟΝΙ
3 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
3 Κ.Σ. ΝΕΡΟ
1 Κ.Σ. ΜΕΛΙ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τη σαλάτα:
Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ όλα τα υλικά για τη σαλάτα.

Για τη σάλτσα:
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το ταχίνι, το χυμό λεμονιού, το μέλι, το νερό, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι, μέχρι να γίνουν σάλτσα.

Περιχύνουμε με τη σάλτσα τη σαλάτα και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τις λεπτοκομμένες φέτες προσούτο και σερβίρουμε.