ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 13/10/2014
Βαθμός δυσκολίας:
Aπό τον Chef Aλέξανδρο Παπανδρέου

Ημέρα προβολής 13/10/14. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
ΥΛΙΚΑ
- 225 γρ. ανάμικτα λαχανικά κατεψυγμένα Ifantis
- 2 αβγά
- 1 φλ. αλεύρι
- 2 κρεμμύδια φρέσκα
- ¼ ματσ. μαϊντανό
- 1 φλ. ρόφημα γάλακτος χωρίς λακτόζη Αrla Lactofree
- 6 φέτες γαλοπούλα καπνιστή χωρίς γλουτένη Ifantis
- 1 κ.γ. σόδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψήνουμε τα ανάμικτα λαχανικά στον ατμομάγειρα, για να μαλακώσουν ελαφρώς.
Βάζουμε σε ένα μπολ τα αβγά, το αλεύρι και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμύδια, τον μαϊντανό και το γάλα χωρίς λακτόζη. Έπειτα βάζουμε τα ανάμικτα λαχανικά, τη γαλοπούλα χωρίς γλουτένη, αλάτι και πιπέρι.
Αλείφουμε μια ταρτιέρα με ελαιόλαδο.
Τοποθετούμε το μείγμα με τα ανάμικτα λαχανικά και τη γαλοπούλα.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς, για 30 λεπτά.