ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 18/11/2010
Βαθμός δυσκολίας:
Από την Chef Χρύσα Πρωτόπαπα
Ημερομηνία Προβολής: 18/11/2010 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video
ΥΛΙΚΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψήνουμε τον σολομό στο γκρίλ ή στον φούρνο ή στο τηγάνι για να θωρακιστεί από τις δύο πλευρές. Παράλληλα σε ένα δεύτερο τηγάνι ρίχνουμε τον ζωμό ψαριού ή τον ζωμό λαχανικών και τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Στη συνέχεια προσθέτουμε λίγη ζάχαρη, την μαστίχα, τις φλοίδες από το λάιμ, το γάλα καρύδας, το αλάτι και το πιπέρι. Μαγειρεύουμε τη σάλτσα στο τηγάνι μέχρι να δέσει. Σερβίρουμε τον σολομό περιχύνοντας τον με τη σάλτσα μας και γαρνίροντας με φλοίδες από λάιμ για περισσότερο άρωμα