ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 13/02/2013
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον Chef Γιάννη Βιδάλη
Ημερομηνία προβολής 13/02/13 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video της εκπομπής
ΥΛΙΚΑ
- 10 μπισκότα τύπου digestive
- 200 γρ. σοκολάτα γάλακτος
- 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
- 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 50 ml γάλα φρέσκο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε σε χαμηλή φωτιά τις δύο σοκολάτες μαζί μέσα σε ένα κατσαρολάκι. Προσθέτουμε και το γάλα, σε χλιαρή θερμοκρασία. Προσθέτουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε απαλά. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και τα βάζουμε σε μπολ ή ποτήρια. Ρίχνουμε από πάνω τη κρέμα με τη σοκολάτα, το γάλα και το γιαούρτι, πασπαλίζουμε με τρίμματα μπισκότων και απολαμβάνουμε αμέσως εάν είμαστε ανυπόμονοι ή τα κρυώνουμε για λίγο στο ψυγείο.