ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 20/11/2012
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον Λεονάρντο Γαβαλιά
Ημερομηνία προβολής 20/11/12 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video της εκπομπής
ΥΛΙΚΑ
- 1 λευκή μπαγκέτα
- Φέτες βραστού προσούτο ή ζαμπόν
- Φύλλα iceberg
- Τυρί κρέμα
- 1 ντομάτα σε φέτες
- Μουστάρδα Dijon Maille au Miel
- Αλάτι – πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τη μπαγκέτα στη μέση, την αλείφουμε με μουστάρδα με μέλι και απλώνουμε το βραστό προσούτο. Από πάνω βάζουμε τη ντομάτα σε φέτες, το iceberg, το ραντίζουμε με ελάχιστο χυμό λεμόνι, βάζουμε το τυρί σε κρέμα, αλάτι – πιπέρι και κλείνουμε τη μπαγκέτα.