ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 07/06/2013
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό
Ημερομηνία προβολής 07/06/2013 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video της εκπομπής
ΥΛΙΚΑ
- 1 ψωμί σε φραντζολάκι
- 200 γρ. ανθότυρο Δωδώνη
- 2 κ.σ. μέλι
- 1 κ.σ. δυόσμο
- Αλάτι – πιπέρι
- ½ φλ. ρώγες μαύρου σταφυλιού
- 2 κ.σ. αμύγδαλα φιλέ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με ένα πιρούνι το ανθότυρο με το μέλι, το δυόσμο ψιλοκομμένο, αλάτι – πιπέρι. Στρώνουμε το μείγμα πάνω σε φέτες ψωμιού, πασπαλίζουμε με φιλέ αμυγδάλου καβουρδισμένο, απλώνουμε σταφύλι κομμένο στη μέση, ραντίζουμε με μέλι και γαρνίρουμε με φύλλα δυόσμου. Εναλλακτικά του σταφυλιού μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καρπούζι!