ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 20/11/2012
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον Λεονάρντο Γαβαλιά
Ημερομηνία προβολής 20/11/12 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video της εκπομπής
ΥΛΙΚΑ
- 1 λευκή μπαγκέτα
- Φέτες γαλοπούλας
- Φέτες προβολόνε
- Φύλλα ρόκας
- 1 ντομάτα σε φέτες
- Μαγιονέζα Hellmann’s Real
- 2 -3 σταγόνες χυμό λεμόνιου
- Αλάτι – Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τη μπαγκέτα στη μέση, την αλείφουμε με μαγιονέζα και απλώνουμε το προβολόνε και τη γαλοπούλα. Από πάνω βάζουμε τη ντομάτα σε φέτες, τη ρόκα, ραντίζουμε τη ρόκα με ελάχιστο χυμό λεμόνι, αλάτι – πιπέρι και κλείνουμε τη μπαγκέτα.