ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 07/12/2012
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
- 5 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 2 κ.σ. μέλι
- 1 κ.γ. μαστίχα
- 2/3 φλ. ελαιόλαδο Άλτις
- Αλάτι – πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σπάμε τη μαστίχα στο γουδί μαζί με μια πρέζα αλάτι. Ανακατεύουμε τον χυμό λεμονιού, το μέλι, το αλατοπίπερο και τη σκόνη μαστίχας. Ενώ χτυπάμε συνεχώς με το σύρμα, προσθέτουμε σταδιακά το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η σάλτσα και να γίνει απαλή και κρεμώδης.|