ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 12/12/2014
Βαθμός δυσκολίας:
Aπό την Chef Νόη Ιωαννίδου
Ημέρα προβολής 12/12/14. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
ΥΛΙΚΑ
- 1 στρογγυλό καρβελάκι ψωμί
- 250 γρ. λουκάνικα Bιέννα Ifantis
- 100 γρ. μπέικον χωρίς γλουτένη Ifantis
- 100 γρ. μπλε τυρί Δανίας Castello Danablu
- 3 κ.γ. βούτυρο Lurpak soft
- 3 κλων. δενδρολίβανο φρέσκο
- Καλαμάκια για σουβλάκι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το μπλε τυρί Δανίας σε μικρά κομμάτια.
Χαράζουμε το ψωμί σε διάφορα σημεία και βάζουμε μέσα τα κομματάκια από μπλε τυρί Δανίας. Χαράζουμε το ψωμί και βάζουμε το φρέσκο δενδρολίβανο. Στη συνέχεια, βάζουμε το ψωμί στο φούρνο μικροκυμάτων, για 5 λεπτά.
Τυλίγουμε τα λουκάνικα με τις φέτες μπέικον, τα καρφώνουμε στα καλαμάκια και τα ψήνουμε στο σχαροτήγανο.
Αφού ψηθεί το ψωμί, όπως είναι ζεστό, το αλείφουμε με βούτυρο. Καρφώνουμε πάνω στο ψημένο ψωμί τα καλαμάκια με τα λουκάνικα και το μπέικον και σερβίρουμε με μπλέ τυρί Δανίας.