ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 05/10/2016
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
2 ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΤΟΝΟ ΤRATA (320 ΓΡ.)
1 ΜΙΚΡΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ
1 ΜΙΚΡΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ
1 Κ.Σ. ΦΡΕΣΚΟ ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
10 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ
1 ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 LIME
ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ:
ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1 LIME
1 ΦΛ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 Κ.Γ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΑΠΑΛΗ KALAMATA PAPADIMITRIOU
ΑΛΑΤΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψιλοκόβουμε και βάζουμε σε ένα μπολ το κουνουπίδι. Προσθέτουμε την πράσινη πιπεριά, τα ντοματίνια, το ραπανάκι και το ξύσμα λάιμ. Έπειτα στραγγίζουμε τον τόνο και τον προσθέτουμε στη σαλάτα, ρίχνουμε τον κόλιανδρο ψιλοκομμένο και ανακατεύουμε.
Για τη βινεγκρέτ:
Βάζουμε στο μούλτι το χυμό λάιμ, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το αλάτι και χτυπάμε, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Περιχύνουμε τη σαλάτα ταμπουλέ κουνουπιδιού με τη βινεγκρέτ και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε κι άλλο τόνο, περιχύνουμε με λίγη ακόμα βινεγκρέτ και σερβίρουμε.