ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 09/04/2017
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
1 ΣΤΗΘΟΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΡΑΣΜΕΝΟ
1 ΦΛ. ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΒΡΑΣΜΕΝΟ
1 ΜΑΡΟΥΛΙ
8 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ
1 Κ.Σ. ΚΑΠΠΑΡΗ
100 ΓΡ. ARLA ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΔΑΝΕΖΙΚΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ
ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ:
ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΕΓΑΛΟ
1 ΣΦΗΝ. ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΙΔΙ ΒΙΟ KALAMATA PAPADIMITRIOU
1 ΣΦΗΝ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 Κ.Γ. ΣΚΟΝΗ ΤΖΙΝΤΖΕΡ
1 Κ.Σ. ΣΟΥΣΑΜΙ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε ένα μπολ το ψιλοκομμένο βρασμένο φιλέτο κοτόπουλου. Προσθέτουμε το μαρούλι, το καλαμπόκι, την κάππαρη, τα ντοματίνια, κομμένα στη μέση και ανακατεύουμε.
Για τη βινεγκρέτ:
Βάζουμε σε ένα μπολ τον χυμό πορτοκαλιού, τη σκόνη τζίντζερ, το σουσάμι, αλάτι, πιπέρι, το ελαιόλαδο, το βιολογικό βαλσαμικό ξίδι και χτυπάμε με ένα σύρμα, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Περιχύνουμε με τη βινεγκρέτ τη σαλάτα, προσθέτουμε τις φλοίδες κεφαλοτύρι και σερβίρουμε.