ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 14/11/2016
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
160 ΓΡ. ΡΕΒΙΘΙΑ
160 ΓΡ. ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΙΚΡΑ
160 ΓΡ. ΦΑΚΕΣ
160 ΓΡ. ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΚΑ ΦΑΣΟΛΙΑ
3 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
2 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
4 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
20 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ
140 ΓΡ. ARLA ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΔΑΝΕΖΙΚΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ
120 ΓΡ. BABY ΡΟΚΑ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΓΙΑ ΤΟ DRESSING:
120 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
40 ML ΧΥΜΟ ΛΕΜOΝΙΟΥ
3 Κ.Σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΜΕ ΜΕΛΙ KALAMATA PAPADIMITRIOU
1 Κ.Σ. ΜΕΛΙ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα όσπρια ξεχωριστά σε νερό.
Σωτάρουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελαιόλαδο και βούτυρο τα μικρά φασόλια. Προσθέτουμε τα μαυρομάτικα φασόλια, τα ρεβίθια και τις φακές και συνεχίζουμε το σοτάρισμα, για 2-3 λεπτά. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε το φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, τα ντοματίνια, το κεφαλοτύρι και ανακατεύουμε.
Για το dressing:
Βάζουμε στο μούλτι το ελαιόλαδο, το μέλι, τη μουστάρδα με μέλι, το χυμό λεμονιού, αλάτι, πιπέρι και χτυπάμε, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να γίνει ένα παχύρευστο dressing.
Περιχύνουμε τη σαλάτα με το dressing, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε με baby ρόκα.