ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 06/06/2014
Βαθμός δυσκολίας:
Aπό τον Chef Κώστα Σκανδάλη
Ημέρα προβολής 06/06/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
ΥΛΙΚΑ
- 3-4 μικρά κολοκυθάκια
- 1 ματσ. ρόκα
- 3-4 ντοματίνια
- 40 γρ. καρύδια
- 50 γρ γραβιέρα
Για τη σος:
- 2 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό
- Χυμό από 1 λεμόνι
- 1 κ.σ. μουστάρδα Hellmann’s Mild
- Αλάτι – πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε σε ροδέλες και βάζουμε σε ένα μπολ τα κολοκυθάκια.
Προσθέτουμε τη ρόκα, τα ντοματίνια κομμένα στη μέση και τα καρύδια.
Για τη σος:
Βάζουμε σε ένα μπολ το χυμό από λεμόνι, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, αλάτι, πιπέρι. Ανακατεύουμε και περιχύνουμε τη σαλάτα.
Ρίχνουμε στη σαλάτα αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και γραβιέρα κομμμένη σε φλοίδες.