ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 01/12/2015
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
1 ΓΑΛΛΙΚΟ ΜΑΡΟΥΛΙ
1 ΛΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΗ
1 ΛΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΗ
1 ΜΑΤΣ. ΡΟΚΑ
300 ΓΡ. ΜΟΣXΑΡΙΣIΟ ΦΙΛΕΤΟ
10 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ
1 ΑΓΓΟΥΡΙ
1 Κ.Σ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
3/4 ΦΛ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
3 Κ.Σ. ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΙΔΙ
2 Κ.Σ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ BBQ ΚALAMATA PAPADIMITRIOU
AΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλατοπιπερώνουμε το μοσχαρίσιο φιλέτο και το ψήνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελαιόλαδο, από όλες τις πλευρές, σε μέτρια φωτιά, για 6 λεπτά. Αφού ψηθεί το κόβουμε σε φέτες.
Κόβουμε με το χέρι σε μεγάλα κομμάτια τη γαλλική σαλάτα, την πράσινη και την κόκκινη λόλα και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τα ντοματίνια, κομμένα στην μέση και το αγγούρι, κομμένο σε φέτες. Ρίχνουμε το βαλσαμικό ξίδι, ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το φιλέτο στη σαλάτα. Περιχύνουμε με την κρέμα βαλσαμικού BBQ, πασπαλίζουμε με αλάτι, πιπέρι και γαρνίρουμε με μαϊντανό.