ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 02/03/2017
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ
4 ΑΒΓΑ
250 ΓΡ. ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ VIENNA IFANTIS
200 ΓΡ. ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΟΝΚΑΣΕ
200 ΓΡ. ARLA ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΔΑΝΕΖΙΚΟ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ
20 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ
4 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
60 ML ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ
2 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
2 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
2 Κ.Σ. ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το κεφαλοτύρι σε κυβάκια, τα ντοματίνια στη μέση και ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Ζεσταίνουμε σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι το ελαιόλαδο και το βούτυρο και σωτάρουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα ντοματίνια, για 2-3 λεπτά. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, τα λουκάνικα και σβήνουμε με το κόκκινο κρασί. Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ, προσθέτουμε τη ντομάτα κονκασέ και αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει, σε χαμηλή φωτιά, για 8-10 λεπτά.
Στη συνέχεια ρίχνουμε τα αβγά στη σάλτσα, προσθέτουμε το κεφαλοτύρι και πασπαλίζουμε με τη φρέσκια ρίγανη. Συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε, για ακόμα 4-5 λεπτά, μέχρι να ψηθούν τα αβγά και σερβίρουμε.