ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 24/10/2016
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
1 ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ
2 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
2 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΚΛΩΝ. ΘΥΜΑΡΙ
ΠΑΤΑΤΕΣ WEDGES (ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ)
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ:
200 ΓΡ. ΓΙΑΟΥΡΤΙ
1/3 ΦΛ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΟΒΟ & ΠΑΠΡΙΚΑ KALAMATA PAPADIMITRIOU
3 Κ.Σ. ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΙΔΙ BIO KALAMATA PAPADIMITRIOU
1 Κ.Σ. ΚΑΠΠΑΡΗ
AΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ψήνουμε το ψαρονέφρι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με βούτυρο ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και το φρέσκο θυμάρι.
Για τη σάλτσα μουστάρδας:
Βάζουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι, τη μουστάρδα, την κάππαρη, το βαλσαμικό βιολογικό ξίδι, το αλάτι και το πιπέρι.
Τηγανίζουμε τις πατάτες στη φριτέζα μαγειρικής με χαμηλά λιπαρά.
Σερβίρουμε το ψαρονέφρι με τις τηγανητές πατάτες, περιχύνουμε με τη σάλτσα μουστάρδας και γαρνίρουμε με το φρέσκο θυμάρι.