ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 20/03/2017
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
500 ΓΡ. ΠΕΝΝΕΣ
100 ΓΡ. ΑΡΑΚΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ IFANTIS
150 ΓΡ. ΣΠΑΝΑΚΙ
1 ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ
1 ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΗΛΟ
3 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
2 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
2 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
120 ML ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
140 ΓΡ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
1 Κ.Σ. ΑΝΗΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τις πέννες σε αλατισμένο νερό, για 9-10 λεπτά και μετά τις στραγγίζουμε.
Τοποθετούμε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι, σε δυνατή φωτιά και ζεσταίνουμε το βούτυρο και το ελαιόλαδο. Σωτάρουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το σπανάκι, για 2-3 λεπτά, μέχρι να μαραθεί και το βάζουμε σε ένα μπολ. Έπειτα σωτάρουμε στο ίδιο τηγάνι με το υπόλοιπο ελαιόλαδο το φρέσκο κρεμμυδάκι μαζί με το κολοκυθάκι, τον αρακά, αλάτι και το πράσινο μήλο, για 2-3 λεπτά. Σβήνουμε με το λευκό κρασί, αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και πασπαλίζουμε με πιπέρι. Στο τέλος προσθέτουμε τις βρασμένες πέννες, το σωταρισμένο σπανάκι και τον άνηθο. Βάζουμε το φρέσκο τυρί κρέμα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.