ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 03/12/2013
Βαθμός δυσκολίας:
Aπό την Ευδοκία Φυλακούρη
Ημέρα προβολής 3/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
Για 1 άτομο
ΥΛΙΚΑ
- 1 τορτίγια καλαμποκιού
- ½ κοτόπουλο φιλέτο
- Κέτσαπ Hellmann’s με 40% λιγότερα σάκχαρα (στέβια)
- 1 κ.σ. καπνιστή πάπρικα
- 4 ντοματίνια
- 1 γαλλική σαλάτα
- 100 γρ. φέτα
- Αρωματικά φρέσκα (ρίγανη, δυόσμος)
- 1 κρεμμυδάκι φρέσκο
- Αλάτι – πιπέρι
- Ελαιόλαδο Άλτις
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μαρινάρουμε το κοτόπουλο με αλάτι, πιπέρι, την κέτσαπ και την καπνιστή πάπρικα και λίγο ελαιόλαδο για 30 λεπτά (βοηθάει να του κάνουμε ένα ελαφρύ μασάζ με το παραπάνω μείγμα).
Ψήνουμε στον ατμομάγειρα για 30-40 λεπτά. Αν δεν έχουμε ατμομάγειρα ψήνουμε σε ταψάκι καλυμένο με αλουμινόχαρτο στους 180 βαθμούς, για 40 λεπτά.
Στη συνέχεια φτιάχνουμε τη γαλλική σαλάτα. Την κόβουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε τη φέτα, τα ντοματίνια, το κρεμμυδάκι και τα αρωματικά όλα ψιλοκομμένα. Περνάμε τις τορτίγιες για λίγο από το τηγάνι χωρίς λάδι και από τις δύο πλευρές για να ζεσταθούν. Ψιλοκόβουμε το φιλέτο κοτόπουλο, το ανακατεύουμε με την σαλάτα και κάνουμε ένα ενιαίο μείγμα. Γεμίζουμε τις τορτίγιες με το μείγμα και τις κάνουμε ρολάκια.