
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 02/05/2016
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
2 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
2 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ
¼ Κ.Γ. ΜΠΟΥΚΟΒΟ
¼ Κ.Γ. ΜΑΡΑΘΟΣΠΟΡΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ
200 ΓΡ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
8 ΜΙΝΙ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΠΙΤΕΣ
8 ΜΠΟΥΚΕΤΑΚΙΑ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΒΡΑΣΜΕΝΑ
200 ΓΡ. ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΒΡΑΣΤΗ ΜΕ ΑΛΑΤΙ ΙΜΑΛΑΪΩΝ FERRANO IFANTIS
200 ΓΡ. ΤΥΡΙ ARLA HAVARTI ΤΡΙΜΜΕΝΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
EKTEΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι, προσθέτουμε το σπασμένο σκόρδο, το μπούκοβο, τον μαραθόσπορο και σωτάρουμε, για 1 λεπτό, μέχρι να βγάλουν τα αρώματά τους.
Ανακατεύουμε το μείγμα σκόρδου με το φρέσκο τυρί κρέμα, ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. Απλώνουμε τα πιτάκια σε μια επιφάνεια και τα αλείφουμε με το αρωματικό τυρί κρέμα. Ρίχνουμε από πάνω τα κομμάτια του μπρόκολου, τη βραστή γαλοπούλα, κομμένη σε κύβους και πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς, για 10-15 λεπτά, μέχρι να να λιώσει το τυρί και να πάρουν χρώμα τα πιτσάκια.
Σερβίρουμε αμέσως.