ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 02/12/2011
Βαθμός δυσκολίας:
Aπό τον chef Γιώργο Λέκκα
Ημερομηνία Προβολής: 02/12/2011 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video
ΥΛΙΚΑ
Για 6 μερίδες
- 4 πίτες τορτίγιας
- 10 κ.σ. τυρί κρέμα
- 4 πιπεριές Φλωρίνης από βαζάκι
- 8 φέτες γαλοπούλα
- 5 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
- 2 κ.σ άνηθο
- 4 καρότα
- Φύλλα σπανακιού
- Ελαιόλαδο Άλτις
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί κρέμα και το γιαούρτι.
Ψιλοκόβουμε τον άνιθο, το προσθέτουμε στο μείγμα και ανακατεύουμε καλά.
Ανοίγουμε μια πίτα τορτίγιας και απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια 2-3 κουταλιές από το μείγμα. Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Τρίβουμε το καρότο, το στραγγίζουμε ελαφρά και το προσθέτουμε στην τορτίγια.
Στρώνουμε μερικά φύλλα σπανακιού, και στη συνέχεια προσθέτουμε την ψητή πιπεριά.
Προσθέτουμε δυο φέτες γαλοπούλα, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και στη συνέχεια τυλίγουμε την τορτίγια σε σφιχτό ρολό. Βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα να παγώσει και να κόβεται πιο εύκολα.
Κόβουμε σε ρολάκια και σερβίρουμε.