ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΨΩΜΙ ΜΕ ΦΕΤΑ, ΒΥΣΣΙΝΑΔΑ, ΦΙΣΤΙΚΙ ΑΙΓΙΝΗΣ & ΞΥΣΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 07/06/2013

Βαθμός δυσκολίας:

Από τον Chef Ανδρέα Λαγό

Ημερομηνία προβολής 07/06/2013 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video της εκπομπής

ΥΛΙΚΑ

  • 1 φρατζόλα ψωμί προζυμένιο
  • 200 γρ. φέτα Δωδώνη
  • 30 γρ. φιστίκι Αιγίνης
  • 4 κ.σ. βυσσινάδα
  • Ξύσμα από ½ λεμόνι
  • Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το ψωμί σε λεπτές φέτες και το καψαλίζουμε σε ένα τηγάνι. Κόβουμε τη φέτα σε λεπτές φέτες. Τοποθετούμε το ψωμί σε πιατέλα και ραντίζουμε με βυσσινάδα. Από πάνω βάζουμε φέτα και ραντίζουμε ξανά με βυσσινάδα. Ρίχνουμε πιπέρι, φιστίκι Αιγίνης τριμμένο, ξύσμα λεμονιού και απολαμβάνουμε μια δροσερή γεύση!