ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 06/03/2017
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
500 ΓΡ. ΤΡΙΒΕΛΑΚΙ ΜΑΚΒΕΛ
100 ΓΡ. ΣΑΛΑΜΙ ΑΕΡΟΣ EΛΛΗΝΙΚΟ IFANTIS
6 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ
1 ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ
1 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
3 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
½ ΦΛ. ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
4-5 ΚΛΩΝ. ΑΝΗΘΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε το τριβελάκι σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό. Σωτάρουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελαιόλαδο και βούτυρο την κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης και το σαλάμι αέρος. Σβήνουμε με το λευκό κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ. Ρίχνουμε τα βρασμένα ζυμαρικά, προσθέτουμε τα ντοματίνια, τον άνηθο και σερβίρουμε.