ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 28/04/2016
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
600 ΓΡ. ΣΥΚΩΤΑΚΙΑ ΑΡΝΙΣΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
1 ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ
2 ΚΛΩΝ. ΦΡΕΣΚΟ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ
½ ΦΛ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
½ ΦΛ. ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΞΙΔΙ BIO KALAMATA PAPADIMITRIOU
ΑΛΕΥΡΙ (ΓΙΑ ΠΑΣΠΑΛΙΣΜΑ)
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τα συκωτάκια σε μακριά κομμάτια, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με ελαιόλαδο. Όταν αρχίσουν να ψήνονται, ρίχνουμε το μισό κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το φρέσκο δενδρολίβανο, αλάτι και πιπέρι. Μόλις ροδίσει το κρεμμύδι, προσθέτουμε το υπόλοιπο κρεμμύδι χοντροκομμένο, σβήνουμε με το βιολογικό βαλσαμικό ξίδι και σερβίρουμε.