ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 11/05/2015
Βαθμός δυσκολίας:
Από την Ελένη Ψυχούλη
Ημέρα προβολής 11/05/15. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
ΥΛΙΚΑ
- 2 στρογγυλά ψωμάκια τύπου burger
- 2 φέτες Arla τυρί Samsoe
- 2 φέτες μορταδέλα Ferrano Ifantis
- 4 ντοματίνια
- 2 αβγά
- ½ κ.γ. φρέσκια ρίγανη
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι–πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Aνοίγουμε κάθε στρογγυλό ψωμάκι στα δύο και αδειάζουμε την ψίχα από το εσωτερικό τους κάνοντας μία φωλίτσα. Τα βάζουμε σε ένα ταψί και δίπλα τοποθετούμε τα καπάκια τους που κόψαμε αρχικά. Τα γεμίζουμε με τα ντοματίνια κομμένα στη μέση. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με φρέσκια ρίγανη. Προσθέτουμε μία φέτα τυρί samsoe και μία φέτα μορταδέλα. Σπάμε από πάνω ένα αβγό και αλατοπιπερώνουμε.
Ψήνουμε τα ψωμάκια σε προθερμασμένο φούρνο, στους 200 βαθμούς, μέχρι να ψηθεί το αβγό, αλλά να μην σφίξει.