ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 28/11/2013
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον Chef Στρατο Χατζηιωαννίδη
Ημέρα προβολής 28/11/2013. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
ΥΛΙΚΑ
- ½ λάχανο λευκό
- 1 καρότο
- 1 πιπεριά Φλωρίνης
- ½ ματσ. μαϊντανό
- ½ κ.γ. μπούκοβο
- ½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά
- 1 κ.σ. κέτσαπ Hellmann’s Classic
- Ελαιόλαδο Άλτις
- ½ φλ. λευκό ξίδι
- ½ κ.γ. ζάχαρη
- Αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβουμε το καρότο και το ρίχνουμε σε μια μπασίνα, προσθέτουμε την ψιλοκομμένη πιπεριά, το ψιλοκομμένο λάχανο, ελαιόλαδο, αλάτι, κέτσαπ, πιπέρι, πάπρικα, λίγο μπούκοβο και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά με τα χέρια.