ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 17/04/2017
Βαθμός δυσκολίας:
ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΥΛΙΚΑ
12 ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΛΑΤΙ – ΠΙΠΕΡΙ
1 Κ.Γ. ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΓΙΕΝ
2 Κ.Γ. ΜΕΙΓΜΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
1 Κ.Γ. ΛΕΜΟΝΟΠΙΠΕΡΟ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΡΙΣΜΑ
2 ΑΥΓΑ
2 Κ.Σ. ΚΕΤΣΑΠ
1 Κ.Γ. ΜΠΟΥΚΟΒΟ
1 Κ.Γ. ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΓΕΝ
1 Κ.Γ. ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ
2 ΦΛ. ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
1 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΠΑΣΠΑΛΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΡΙΚΑ, ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΤΟ ΛΕΜΟΝΟΠΙΠΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΜΕ.
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΒΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΤΣΑΠ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.
ΕΠΕΙΤΑ, ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΡΙΚΑ, ΤΟ ΜΠΟΥΚΟΒΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ.
ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΙΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΜΙΑ ΜΙΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΑΒΓΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ.
ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΟΥ FRY DELIGHT, ΠΕΡΙΧΥΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΨΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 20 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ.