ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 06/10/2016
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
300 ΓΡ. ΣΟΚΟΛΑΤΑ 54-57%
360 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
300 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ
6 ΑΒΓΑ ΜΕΣΑΙΑ
180 ΓΡ. ΑΛΕΥΡΙ ΜΑΛΑΚΟ
175 ΓΡ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε σε ένα μπεν μαρί τη σοκολάτα με το βούτυρο. Χτυπάμε ελαφρώς, πάλι σε μπεν μαρί, τα αβγά με τη ζάχαρη, λίγο να λιώσουν, αλλά να μην φουσκώσουν. Στη συνέχεια ενσωματώνουμε τα χτυπημένα αβγά στη λιωμένη σοκολάτα, ανακατεύοντας με μια μαρίζ, προσθέτουμε το κοσκινισμένο αλεύρι και ανακατεύουμε, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Βάζουμε το μείγμα της σοκολάτας σε ένα τσέρκι με αντικολλητικό χαρτί και το ψήνουμε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 160 βαθμούς, για 20 λεπτά.
Αφού κρυώσει, κόβουμε το κέικ σε κομμάτια και απλώνουμε από πάνω το φρέσκο τυρί κρέμα με γεύση σοκολάτας. Προσθέτουμε κομμάτια από το κέικ, άλλη μια στρώση φρέσκο τυρί κρέμα με γεύση σοκολάτας και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.