ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 06/02/2015
Βαθμός δυσκολίας:
Από την Αφροδίτη Ψυχούλη
Ημέρα προβολής 06/02/15. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
ΥΛΙΚΑ
Για 4 άτομα
- 5 πατάτες
- 4 αβγά
- 2 κ.σ. μαγιονέζα
- 1 κ.γ. μουστάρδα
- 1 φλ. γιαούρτι
- Χυμό από ½ λεμόνι
- 1 κλων. δενδρολίβανο
- Αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις βράζουμε.
Βράζουμε τα αβγά, μέχρι να σφίξουν.
Έπειτα κόβουμε τις βρασμένες πατάτες σε κομμάτια και τα βρασμένα αβγά σε φέτες.
Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ το γιαούρτι, τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε στο μπολ με τη σος, τις πατάτες και τα αβγά. Ρίχνουμε αλάτι και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε την πατατοσαλάτα και γαρνίρουμε με ένα κλωναράκι φρέσκο δενδρολίβανο.