ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 07/06/2016
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
1 ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΛΑΧΑΝΟ
1 ΜΕΣΑΙΟ ICEBERG
2 ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΗΛΑ
250 ΓΡ. ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ FOUANTRE IFANTIS
2 ΚΛΩΝ. ΣΕΛΕΡΙ
2 ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ
ΦΥΛΛΑ ΜΕΝΤΑΣ (ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ)
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΠΙΤΕΣ:
4 ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΠΙΤΕΣ
1 Κ.Γ. ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΠΑΠΡΙΚΑ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ
ΓΙΑ ΤΟ DRESSING:
250 ΓΡ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
200 ΓΡ. ΓΑΛΑ
1 Κ.Γ. ΚΑΠΝΙΣΤΗ ΠΑΠΡΙΚΑ
1 Κ.Γ. ΚΑΡΥ
1 ΦΛ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΞΥΣΜΑ & ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1 ΛΑΙΜ
AΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για το ντρέσινγκ:
Βάζουμε σε ένα μπολ το φρέσκο τυρί κρέμα, το ξύσμα λάιμ, το χυμό λάιμ, το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το γάλα, το κάρυ, την πάπρικα, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Για τη σαλάτα:
Κόβουμε και βάζουμε σε ένα μπολ το κινέζικο λάχανο, το iceberg, το σέλερι, το τριμμένο πράσινο μήλο, το καπνιστό κοτόπουλο και το φρέσκο κρεμμυδάκι.
Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ τη σαλάτα και ανακατεύουμε.
Αλείφουμε τις αραβικές πίτες με ελαιόλαδο, τις αλατίζουμε και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους180 βαθμούς, για 6-7 λεπτά. Αφού ψηθούν, τις σπάμε σε κομμάτια και πασπαλίζουμε με πάπρικα.
Σερβίρουμε τη σαλάτα με τα πιτάκια, προσθέτουμε τις φέτες πράσινου μήλου και γαρνίρουμε με φύλλα μέντας.