ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 19/01/2012
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον Chef Μπενέτο Ματθαίου
Ημερομηνία Προβολής: 19/1/2012 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video
ΥΛΙΚΑ
- 15 φιλέτα αντζούγιας
- 100 γρ. παρμεζάνα
- ½ φλ. ελαιόλαδο Άλτις
- 1 σκελ. σκόρδο
- 2 κ.σ. κάπαρη
- Τριμμένη φρυγανιά
- Κρακεράκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μπλέντερ βάζουμε τις αντζούγιες, την παρμεζάνα, το σκόρδο, την κάπαρη, τη μουστάρδα και το ελαιόλαδο και χτυπάμε. Αν μας βγει πολύ πηχτή η πάστα προσθέτουμε λίγο ακόμα ελαιόλαδο, αν είναι αραιή προσθέτουμε λίγη τριμμένη φρυγανιά.
Βάζουμε μια κουταλιά μείγματος σε κάθε κρακεράκι μαζί με ένα φυλλαράκι μαϊντανού και σερβίρουμε.