ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΠΑΣΤΑ ΑΝΤΖΟΥΓΙΑΣ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 19/01/2012

Βαθμός δυσκολίας:

Από τον Chef Μπενέτο Ματθαίου


Ημερομηνία Προβολής: 19/1/2012 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video

ΥΛΙΚΑ

  • 15 φιλέτα αντζούγιας
  • 100 γρ. παρμεζάνα
  • ½ φλ. ελαιόλαδο Άλτις
  • 1 σκελ. σκόρδο
  • 2 κ.σ. κάπαρη
  • Τριμμένη φρυγανιά
  • Κρακεράκια

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μπλέντερ βάζουμε τις αντζούγιες, την παρμεζάνα, το σκόρδο, την κάπαρη, τη μουστάρδα και το ελαιόλαδο και χτυπάμε. Αν μας βγει πολύ πηχτή η πάστα προσθέτουμε λίγο ακόμα ελαιόλαδο, αν είναι αραιή προσθέτουμε λίγη τριμμένη φρυγανιά.

Βάζουμε μια κουταλιά μείγματος σε κάθε κρακεράκι μαζί με ένα φυλλαράκι μαϊντανού και σερβίρουμε.