ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 21/02/2013
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον Chef Fredy Demetia

Ημερομηνία προβολής 21/02/13 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video της εκπομπής
ΥΛΙΚΑ
- 1 κ. κόντρα μοσχαρίσια
- 2 ματσ. ρόκα
- Φλύδες παρμεζάνας
- Κρέμα μπαλσάμικο
- Ελαιόλαδο Άλτις
- 6 κ.σ. μπαλσάμικο
- 4 κ.σ. μαύρη ζάχαρη με μελάσα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζητάμε από τον χασάπη να κόψει το κρέας σε μερίδες, σαν το σνίτσελ και να το χτυπήσει για να γίνει πολύ λεπτό. Σε καλά ζεσταμένο σχαροτήγανο ή τηγάνι μαγειρεύουμε το κρέας μας με ελάχιστο λάδι. Σε ένα τηγανάκι ζεσταίνουμε το μπαλσάμικο με τη μαύρη ζάχαρη, ώσπου να καραμελώσει. Ανακατεύουμε με τη σος μπαλσάμικο σε ένα μπολ τη ρόκα και τα φλέικς παρμεζάνας. Για το σερβίρισμα: βάζουμε στο κέντρο κάθε κομματιού τη ρόκα, τυλίγουμε το κρέας, περιχύνουμε με σος μπαλσάμικο, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και είναι έτοιμο.