ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΚΛΑΜΠ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ & ΣΑΛΑΜΙ ΑΕΡΟΣ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 18/11/2014

Βαθμός δυσκολίας:

Από τον Chef Aλέξανδρο Παπανδρέου
Ημέρα προβολής 18/11/14
ΥΛΙΚΑ
Για 4 άτομα 
  • 2 φιλέτα κοτόπουλου
  • 6 φέτες σαλάμι αέρος Ιfantis 
  • 12 φέτες ζυμωτό ψωμί
  • 3 κ.σ. βούτυρο soft Lurpak
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 4 αβγά 
  • 4 φέτες τυρί Arla Gouda
  • 3 μικρές ντομάτες 
  • 12 φύλλα σπανάκι 
  • 4 κ.γ. μαγιονέζα
  • Αλάτι-πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα αβγά και τα κόβουμε σε τέσσερις φέτες. 
Κόβουμε τις ντομάτες σε λεπτές φέτες. 
Κόβουμε τα φιλέτα κοτόπουλου οριζοντίως στα δύο για να ψηθούν πιο γρήγορα. Ρίχνουμε στα φιλέτα αλάτι και πιπέρι και τα ψήνουμε με βούτυρο στο τηγάνι. Κόβουμε το σαλάμι αέρος και το ζεσταίνουμε στο ίδιο τηγάνι με το κοτόπουλο. Αλείφουμε τις φέτες ψωμιού με βούτυρο και τις ψήνουμε στο σχαροτήγανο. Απλώνουμε σε κάθε μία ψημένη φέτα ψωμιού τη μαγιονέζα. Βάζουμε από πάνω το σαλάμι αέρος, ένα κομμάτι από το φιλέτο κοτόπουλου, το βραστό αβγό, αλάτι και πιπέρι. Καλύπτουμε με μια δεύτερη ψημένη φέτα ψωμιού αλειμμένη με μαγιονέζα. Προσθέτουμε τη ντομάτα, μια φέτα γκούντα και μερικά φύλλα από το σπανάκι. Κλείνουμε με μια τελευταία φέτα ψωμιού. 
Πιέζουμε το κλαμπ σάντουιτς με το χέρι, και το κόβουμε, διαγώνια στα τέσσερα με ένα πριονωτό μαχαίρι. 
Καρφώνουμε τέσσερις οδοντογλυφίδες ή καλαμάκια σε κάθε κομμάτι και σερβίρουμε.