ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 19/11/2015
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
350 ΓΡ. ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ
600 ΜL ARLA ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ 36% ΛΙΠΑΡΑ
1 Κ.Σ. ΖΑΧΑΡΗ
1 Κ.Σ. ΡΟΥΜΙ
300 ΓΡ. ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΥΠΟΥ DIGESTIVE
90 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK
200 ΓΡ. ΚΡΕΜΑ ΚΑΣΤΑΝΟ
300 ΓΡ. ΚΑΣΤΑΝΑ ΘΡΥΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ
ΖΑΧΑΡΗ ΑΧΝΗ (ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε τη μαύρη σοκολάτα σε ένα μπεν μαρί.
Βάζουμε στον κάδο του μίξερ την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη και χτυπάμε, μέχρι να γίνουν σαντιγί. Ενσωματώνουμε στη λιωμένη σοκολάτα την σαντιγί σε δόσεις. Προσθέτουμε το ρούμι ανακατεύουμε απαλά και βάζουμε τη μους στο ψυγείο να παγώσει.
Λιώνουμε σε ένα κατσαρολάκι το βούτυρο. Τρίβουμε τα μπισκότα στο μούλτι και τα ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο.
Βάζουμε σε ένα μπολ, εναλλάξ σε στρώσεις τη μους, προσθέτουμε τα τριμμένα μπισκότα, το τρίμμα κάστανου και την κρέμα κάστανο. Στο τέλος πασπαλίζουμε με άχνη ζαχαρη.