ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 24/02/2017
Βαθμός δυσκολίας:
ΥΛΙΚΑ
2 ΜΠΑΓΚΕΤΕΣ ΓΑΛΛΙΚΕΣ
200 ΓΡ. ΣΑΛΑΜΙ ΑΕΡΟΣ FERRANO IFANTIS
500 ΓΡ. ΑRLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ
1 ΜΑΤΣ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ
1 Κ.Σ. ΠΑΠΡΙΚΑ ΓΛΥΚΙΑ Ή ΚΑΥΤΕΡΗ
EKTΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το σαλάμι αέρος σε μικρά κομμάτια, το πολτοποιούμε στο μούλτι και το βάζουμε σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε το φρέσκο τυρί κρέμα, τον μαϊντανό, την πάπρικα και ανακατεύουμε.
Κόβουμε σε κομμάτια τις μπαγκέτες. Αφαιρούμε την ψίχα και τις γεμίζουμε με το μείγμα με το σαλάμι αέρος και το φρέσκο τυρί κρέμα. Τυλίγουμε τις γεμιστές μπαγκέτες σε αλουμινόχαρτο και τις βάζουμε, για 1 ώρα, στην κατάψυξη. Αφού σφίξουν, αφαιρούμε τις άκρες, κόβουμε τις μπαγκέτες σε φέτες και σερβίρουμε.