ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 21/05/2013
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον Chef Μάικ Καρδάκη
Ημερομηνία προβολής 21/05/2013 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video της εκπομπής
ΥΛΙΚΑ
(για 4 άτομα)
- 4 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό Δωδώνη
- 2 φέτες πεπόνι
- 2 μπανάνες
- 1 κ.σ. μέλι
- 4 κ.σ. κρέμα καρύδας
- 2 – 3 φράουλες
- 2 φύλλα δυόσμου
Για το γαρνίρισμα:
- 1 παστέλι
- Φυλλαράκια δυόσμου
- Φράουλες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπλέντερ ρίχνουμε το πεπόνι, τη μπανάνα και τις φράουλες σε κομμάτια, προσθέτουμε το γιαούρτι, την κρέμα καρύδας, φύλλα δυόσμου και τα χτυπάμε.
Σερβίρουμε σε ποτήρι ή σε μπολ, γαρνίρουμε με φέτες φράουλας, φύλλα δυόσμου και τριμμένο παστέλι. Το παστέλι το τυλίγουμε σε μια πετσέτα και το χτυπάμε για να θρυμματιστεί.