ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΜΟΥΣ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ, ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ & ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΑΣΤΕΛΙ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 21/05/2013

Βαθμός δυσκολίας:

Από τον Chef Μάικ Καρδάκη

Ημερομηνία προβολής 21/05/2013 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video της εκπομπής

ΥΛΙΚΑ
(για 4 άτομα)

  • 4 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό Δωδώνη
  • 2 φέτες πεπόνι
  • 2 μπανάνες
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 4 κ.σ. κρέμα καρύδας
  • 2 – 3 φράουλες
  • 2 φύλλα δυόσμου

Για το γαρνίρισμα:

  • 1 παστέλι 
  • Φυλλαράκια δυόσμου
  • Φράουλες 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπλέντερ ρίχνουμε το πεπόνι, τη μπανάνα και τις φράουλες σε κομμάτια, προσθέτουμε το γιαούρτι, την κρέμα καρύδας, φύλλα δυόσμου και τα χτυπάμε.
Σερβίρουμε σε ποτήρι ή σε μπολ, γαρνίρουμε με φέτες φράουλας, φύλλα δυόσμου και τριμμένο παστέλι. Το παστέλι το τυλίγουμε σε μια πετσέτα και το χτυπάμε για να θρυμματιστεί.