ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 20/11/2012
Βαθμός δυσκολίας:
Από τον Λεονάρντο Γαβαλιά
Ημερομηνία προβολής 20/11/12 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video της εκπομπής
ΥΛΙΚΑ
- (για 1 cocktail)
- 35 ml aperol
- 60 ml σόδα
- 75 ml proseco bruto
- 3 σταγόνες angostura
- 1 φέτα πορτοκαλιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα ποτήρι για κόκκινο κρασί, βάζουμε πάγο, προσθέτουμε aperol, το proseco και τη σόδα. Στο τέλος προσθέτουμε την angostura, ανακατεύουμε και γαρνίρουμε με μια φέτα πορτοκάλι. Οι αναλογίες είναι 3 μέρη aperol, 2 μέρη proseco και 1 μέρος σόδα για να τις θυμόμαστε ευκολότερα.