ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΜΙΝΙ ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 07/11/2014

Βαθμός δυσκολίας:

Από τον Αντώνη Τσάτσαρη
ΥΛΙΚΑ
  • 250 γρ. σπαγγέτι no 7 
  • 2 αβγά
  • 4 φέτες καπνιστή γαλοπούλα 
  • ½  φλ. τυρί Arla Αυθεντικό Regato 
  • 1 σκελ. σκόρδο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.σ. βούτυρο Lurpak
  • Αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό. 
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά, προσθέτουμε το τριμμένο ρεγκάτο και ανακατεύουμε. 
Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το σωτάρουμε σε ελαιόλαδο. 
Προσθέτουμε την καπνιστή γαλοπούλα ψιλοκομμένη, το βούτυρο και ανακατεύουμε. 
Ρίχνουμε τα μακαρόνια στο τηγάνι με την καπνιστή γαλοπούλα και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε το μείγμα με το αβγό και το τυρί, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.