ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 31/10/2011
Βαθμός δυσκολίας:
Από την Ελένη Ψυχούλη
Ημερομηνία Προβολής: 31/10/2011 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video
ΥΛΙΚΑ
- 2 φλ. βίδες
- 2 φλ. γάλα
- 1 φλ. γραβιέρα τριμμένη
- 1 κ.σ. μαγιονέζα Hellmann’s
- 1 κ.σ. μουστάρδα Hellmann’s
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε 2 φλ. κοχυλάκια σε 2 φλ. γάλα με λίγο αλάτι και περιμένουμε να μαλακώσουν.
Μόλις είναι έτοιμα προσθέτουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και την τριμμένη γραβιέρα.
Σε αυτό το σημείο αν θέλουμε μπορούμε να το αδειάσουμε σε ταψί και να το ψήσουμε στο φούρνο με λίγο έξτρα τυρί από πάνω για να γίνει γρατέν.
Σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο και πασπαλίζουμε με λίγο φρέσκο θυμάρι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.