ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 27/02/2014
Βαθμός δυσκολίας:
Από την Νίκη Μηταρέα
Ημέρα προβολής 27/2/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
ΥΛΙΚΑ
- 1 μπούτι κοτόπουλου
- 2 φλ. ρύζι
- 2 σκελ. σκόρδο
- 2 κρεμμύδια
- 5 μανιτάρια σαμπινιόν
- 1 ζωμό λαχανικών Knorr Σπιτικός
- 2 φύλλα δάφνης
- 10-12 κεδροκούκουτσα
- 1 φλ. ροζέ ρετσίνα
- ½ φλ. ελαιόλαδο Άλτις
- Αλάτι-πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τα μανιτάρια.
Σωτάρουμε σε ελαιόλαδο τα κρεμμύδια και το σκόρδο. Όταν πάρουν χρώμα προσθέτουμε τα μανιτάρια.
Έπειτα προσθέτουμε το κοτόπουλο, αλάτι, πιπέρι, τα κεδροκούκουτσα και τη δάφνη. Όταν ροδίσει το κοτόπουλο, σβήνουμε με τη ρετσίνα και αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών και νερό και σιγοβράζουμε.
Σερβίρουμε το κοτόπουλο με ρύζι και περιχύνουμε με τη σάλτσα.