ΣΥΝΤΑΓΕΣ

ΚΕΪΚ ΜΕ ΡΕΥΣΤΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ & ΜΠΙΣΚΟΤΑ

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ: 03/03/2014

Βαθμός δυσκολίας:

Από την Ελένη Ψυχούλη

Ημέρα προβολής 3/3/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.

ΥΛΙΚΑ

  • 350 γρ. σοκολάτα
  • 100 γρ. μπισκότα τύπου digestive
  • 225 γρ. μαργαρίνη Bιτάμ
  • 5 αβγά
  • 300 γρ. ζάχαρη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε τη σοκολάτα σε κομμάτια.
Λιώνουμε τη μαργαρίνη με τη σοκολάτα.
Χτυπάμε τα αβγά, προσθέτοντας σιγά σιγά τη ζάχαρη, μέχρι να αφρατέψουν.
Ρίχνουμε το μείγμα της σοκολάτας στο μείγμα με τα αβγά και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε τα μπισκότα χοντροσπασμένα και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε το μείγμα του κέικ σε μια φόρμα με λαδόκολλα.
Ψήνουμε, στους 160 βαθμούς, αέρα, για 40 περίπου λεπτά.